dilluns, 30 de juny del 2008

Tio Vivo a la Plaça de l’Església

M’han enviat una altra proposta, més que interessant, per a que no se’m emportin a la Plaça de l’Església. Sobretot perquè als nens i nenes els agradarà moltíssim:
Hola Fanal. Perqué no es posa uns cavallets a la plaça de l’esglesia? Nomes tenim els que venen a la Festa Major al camp de futbol i només duran quinze dies i son molt feos.


Clar que sí! A més a més així les famílies que no tinguin vacances i es quedin al poble tenen un lloc més on portar els seus infants a divertir-se.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!! Que ja s'ha acabat l'escola!!
"Al loro!!!" que potser ara volen correr i treu-re't del mig!!
Crec que algú ho va escriure en un altre "post": cal que ens organitzem i comencem a fer-hi alguna cosa. Està clar el que va dir el Sr.Alcalde, que et volen a la plaça. Però ... encara no ho han fet, oi? Doncs ... donem-los motius suficients perque s'ho "repensin altra vegada"!!!
Muntem una "mani", una xerrada, una fessta, un berenar, una pasejada, una caminada, ... Però ... FEM ALGUNA COSA!!!

Anònim ha dit...

I perqué no posen al fanal i al tio vivo a la plaça, a la foto ben bé que hi son tots junts. Es una plaça tant gran que hi cap tot!

maikel ha dit...

Penso que ja només cal fer la convocatòria de la "mani", la xerrada, la festa, el berenar,la passejada, la caminada.. que tots ja estem a punt. Qui comença?
Mª M. Pe

Anònim ha dit...

Si Fanal farem el Carrusel Deportivo-Politico a la plaça de l' esglèsia; o potser el Carrusel Urbanístic, per cert tanta pressa per fotre enlaire les escales laterals del Santíssim i ara no hi ha ni Déu que les acabi.

Salud Fanal i que sigui el que Déu, hay perdó, el que el Sr. Alcalde vulgui.