dijous, 21 d’agost del 2008

Voleu saber com m'han tret del Montcau?


Si algú pensava que traient-me del Montcau, a primera hora del matí després d’una intensa festa major, no hi hauria testimonis anava molt equivocat. Sinó llegiu aquest missatge que he rebut:

Hola Fanal,

Avui he vist com et treien del Montcau i l’únic que he pogut fer són fotos i enregistrar-ho en vídeo. Les he penjat a internet per a que qui vulgui ho pugui veure.

Fotografies:
http://www.flickr.com/photos/dgperis/sets/72157606871355777/show/

Vídeo:
http://www.youtube.com/watch?v=UuIuRGO56Lc

Li pots donar la difusió que vulguis a aquest material.

Salutacions,

Daniel García Peris

Doncs sí, encara que ja no penjo com en aquesta foto i com es veu al vídeo, i malgrat que no sé ni on sóc ara mateix… no estic mort ni enterrat…

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pensàvem que la Festa Major s'acabava ahir, però la traca final ha sigut el 22 de bon matí. Felicitats, senyor Alcalde, a estat una molt desagradable sorpresa. A veure com quedarà ara el Montcau!!!

Uns gelidencs decebuts.

Anònim ha dit...

Espero que aquesta vegada l’Ajuntament triï bé la companyia que efectuarà la restauració i que no passi com la resta de obres que tenen entre mans que estan totes sense acabar.
Per cert seria tot un detall per part del consistori que donesin una explicació detallada de qui efectuarà la restauració, quant tenen previst instal•lar-te a la plaça de l’església... Això si no canviem d’opinió sobre la marxa, com sembla ser el tarannà del equip de govern i acabin venent-te com a ferralla per costejar la despesa de tants petards cremats per la Festa Major.

Anònim ha dit...

o per pagar una mica de morter per fixar les llambordes del carrer major i pasos elevats del Jaume Via,
mostra eficient del descontrol en les obres i feines a fer.
Molt aparador, llumetes i petarts ( fora de la llei ) per aconseguir més vots.
Però aquesta ès la gent que "el pueblo " ha triat perque ens governi, o potser, per ajudar·los a omplirse les butxaques.
Bona sort Fanal del Montcau !!!!!!

Anònim ha dit...

Vull mostrar el meu total rebuig a aquest acte portat amb "dïurnitat i alevosia", aprofitant la quietud de l'escola.
Jo, que ja tinc una edat, he passat moltes estones assegut als teus peus quan eres a la plaça de l'església, però he de reconèixer que el teu habitatge és al Montcau (sincerament, a la plaça, tal com està ara. no hi "pegues"). Ho considero una alcaldada més, perquè no crec que tots els regidors governants hi estiguin d'acord.

Anònim ha dit...

Hola fanal, allà on estiguis...

Ahir vam tornar d’Irlanda. Divendres passat després de fer un volt per Belfast, al tornar al vespre a l’hotel un missatge al mòbil ens deia que t’estaven traient del Montcau. Encara amb la ràbia i un malestar que, no sé com explicar, m’havien deixat les imatges d’un Belfast on encara es sent la prepotència, l’avassallament i la manca de respecte per les idees i sentiments dels altres, va i ens diuen que se t’emporten!
Al tornar a casa he volgut saber com estaves i m’he trobat amb la referència de les imatges i el vídeo de la teva arrencada. Vull donar les gràcies al Daniel per compartir-les, potser algú se’n riurà, però m’han emocionat; sobretot la que se’t veia ajagut damunt el camió amb els dos rètols que t’acompanyaven:

“T’estimem fanal” i “Després de 30 anys ja sóc un tros del Montcau”.

Et plantin on et plantin quedarà aquesta imatge del Fanal del Montcau.

Gràcies
Mercè Pujol

Anònim ha dit...

Rectifico data, no era divendres, era dijous que érem a Belfast i vam rebre el missatge.
Lapsus post vacances.
Records fanal.