dijous, 10 de juliol del 2008

Diables al Montcau

Una amiga m'ha fet el següent comentari:

Benvolgut fanal:

Com cada dia al vespre, al desitjar-te bona nit i llarga estada, he vist una lluminària al pati de l'Escola. Ai, estimat fanal! El cor m'ha fet un salt. Què li passa? Se l'emporten amb nocturnitat? Què és aquest soroll que es sent? Són timbals. Serà que el treuen amb tots els honors?

No. Ja pots explicar-ne una altra.

En aquests moments, hi ha una colla de diables al teu costat. Els tabals i els coets, fan un bon enrenou.

De moment, si han de ser-hi cada nit, estaràs ben entretingut: Estiuviu al matí i dimonis a la nit.

Fins demà.

Li haig de contestar que m'agraden aquests nois i noies, de fet ja els he vist moltes vegades al Montcau per altres festes. Com que sóc dur d'oïda, ja són molts anys, no sento gaire els coets i els petards. El que sí que he vist és que porten un trident que s'assembla molt a mi... M'adoptaran també com a símbol?

3 comentaris:

Carles Gala ha dit...

Hola!

Aquest dimecres passat erem els membres de la nova Colla de Diables de Gelida que estavem fent la nostra primera prova de foc.

El proper dimecres hi tornarem a ser. Els tabals i les carretilles acompanyaran el fanal i la resta d'instal·lacions del Montcau.

Esperem que el soroll no molesti gaire als veïns del Montcau... però és l'únic moment que la colla es pot trobar sencera per assajar.

Gràcies!

Carles Gala
President dels Diables de Gelida

Anònim ha dit...

No molesteu, Carles.
Com el fanal, ens sentim acompanyats i esperem que sigui per molt de temps.

Fins dimecres.


Imma

maikel ha dit...

Fanal del Montcau: Ens en anem uns dies de vacances, esperem trobar-nos de nou a la tornada.
No hem sentit els diables però així serà més sorpresa quan sortiu, suposo que per la F.M. Que tingueu més sort que els d'Esparreguera que enguany la pluja no els va deixar sortir.
A reveure i fins la tornada.
Mª.M.P.