dilluns, 4 d’agost del 2008

Ja l’han trobat!

Sí, ja no cal que em traslladin del Montcau a la Plaça de l’Església ja han trobat un altre element representatiu.


Finalment després de moltes suggerències com el primer element original de la font, un tio vivo, un lloc per tocar música al carrer, un pou dels desitjos, un altre fanal còpia meva, un monument a Santa Llúcia, traslladar la font del Centre Cultural, etc. Sembla que el Senyor Alcalde ha trobat una altra forma de decorar-la. Gràcies als amics que m'han fet arribar la bona notícia.

Jo ja sóc molt gran i no hi entenc d’aquest art modern però ja m’està bé si així em puc quedar al Montcau!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai, fanal.
Em sap greu, però ... el Sr. Alcalde ja ha "anunciat" que et "fa fora del Montcau".
Si, noi. Finalment, despres de pensar-s'ho molt, meditar-ho i consultar-ho amb el coixí ( o no) sembla que ja ha pres una decisió: dir finalment que et vol treure i col·locar-te a la plaça de l'esglèsia.
Pensant-ho fredament (si no no se m'entendrà ...), potser si que val la pena que et posin a la plaça, almenys hi haurà una cosa "bonica" per mirar. Perque ... realment es una vergonya veure com l'han "canviat", "modificat" i "deteriorat" en quatre dies!!
Potser el projecte inicial no era el millor, però almenys era "digne". El que hi ha ara .. fa mes aviat pena ... Només falta que deixin un aprell de racons al teu costat perque la gent s'hi pugui aparcar amb "més" tranquilitat i impunitat.
QUINA VERGONYA, SR. ALCALDE!!!!!

Anònim ha dit...

Aparcar? Millor?
QUINA VERGONYA TOT PLEGAT.
Això si, si hi ha "problemes" en un carrer perque hi ha gent que s'hi aparca malament .. hi posem un parell de "pilones" i .. llestos!!
Però que no saben fer res mes??
Coi! Si el problema no es que un cotxe estigui una mica mal aparcat. Si tanta nosa fa .. perque no es multa? Ah, no. Esclar, aixó es poc "electoralista". Millor posem un parell de "vigues" i ... no ens enfrontem a la gent. Quins nassos!!!
Sr. Alcalde: No volem el poble ple de "pilones". Si vaig a comprar al carrer del pi, quin problema hi ha que m'aparqui 2 minuts?? Que no pot controlar-ho la policia? Doncs potser si els dotessim com deu mana ...

I parlant de la plaça de l'esglesia ... que puc dir. Poca cosa. Es una vergonya el que s'ha fet. Un espai que habiem recuperat, ampliat i millorat, van i li "foten" 4 bancs, 4 arbres i ... apa, ja l'hem tornat a fer petit. Esclar, si no poden passar els cotxes ... la gent ha d'anar a peu i es queixa ... Quina manera de solucionar les coses. Si, si. Es així de clar. De "visió dde futur": gens ni mica. Es millor no fer res i si de cas, la gent ja es queixarà. Llavors, segons qui es queixi ... li fem cas o .. li donem respostes "evasives".

No anem bé, no, sr. alcalde!!

maikel ha dit...

Hola fanal: ja hem tornat de vacances, ja fa dies, però l'ordinador estava ocupat. Be, tranquilitza una mica, només una mica, en arrivar veure que encara ets al teu lloc.
Hem estat una setmana voltant pels pobles del Maestrat. Uns pobles amb molta història però molt poques persones. Un poble, La Cuba, de 43 habitants, amb un magnífic centre d'interpretació de l'espart, amb dues persones que n'eren les responsables i t'explicaven el que calia, l'obrien, et posaven el video, t'encenien llums etc.
Preguntant, a la última persona del poble que treballa l'espart, que de que vivien en aquell pobblet , ens va dir que allà la crisi no hi havia arribat, que la majoria són grans i cobren la jubilació i que els joves treballen en obra pública per arreglar edificis, carreteres, grans inversions, tot de cara el turisme.
Fa enfadar una mica veure les llargues i rectes carreteres que semblava que ens les haguessin fet per a nosaltres, ben arreglades, lliures de peatges i amb una gran tranquil·litat a totes elles.
Bé, fanal, paro ja de explicar-te coses perquè n'hi hauria per fer un llibre, primer amb les explicacions i després amb tots els magnífics fulls, catàlegs, tríptics de cada lloc, de cada edifici, de cada ruta que es pot fer...
Que passis una bona F.M. ben agradable i divertida amb tot el que veuras als teus peus per la festa, i no t'enfadis si no pots dormir gaire, quan s'acabi podras descansar.
Mª.M.P.