divendres, 18 d’abril del 2008

Una idea: un concurs d'idees

El meu amic Narcís Banchs m'ha deixat el següent comentari:
Hola fanal!.

Soc dels que creuen que el teu lloc és el Montcau. Crec entendre els arguments dels qui diuen que has de tornar a la plaça de l'església, però el que no es pot fer és anar canviant les coses cada vegada que a algú se li acut (per exemple el nom de l'Institut, que va néixer com a IES Lluís Rutllant i després també li han canviat el nom). En el teu cas, sembla que en el projecte que va aprovar l'Ajuntament, tu no hi figuraves i que a algú se li va ocórrer ignorar el que deia el projecte aprovat. Però ara ja som on som i penso que cal trobar solucions raonables sense que d'aquest afer es produeixin situacions conflictives. Crec que no hauria d'haver-hi ni vencedors, ni vençuts.

Apreciat fanal. Algú ha proposat posar-hi la font del pati de la Sala d'Exposicions. Amb aixó tornem al mateix, doncs despullem un sant per vestir-ne un altre. A més, a Gelida tenim gent que del tema de fonts ornamentals en sap un munt doncs n'han posat a molts llocs. Tu que des de la teva alçada pots mirar-te les coses amb una bona perspectiva, creus que seria bo convocar un concurs d'idees?. Que els ciutadans puguessim aportar suggeriments i dur a bon terme la millor de les propostes que es presentessin. Seria un bon camí per solucionar el conflicte i tothom es podria sentir còmode amb la solució que s'adoptes.

Adéu, fanal. Que tinguis sort.

Narcís Banchs i Valls

I tant que sí! Veiem si el Senyor Alcalde llegeix això i l'organitza. Ara bé tot concurs ha de tenir un premi, quin podria ser?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia fanal, en molts pobles turístics existeixen un pou dels dessitjos, que la gent pensa un desig i llença una moneda. Podria ser un punt més d'atracció del poble i de pas una nova font d'ingressos per les institucions.

Salut

Anònim ha dit...

Al paso que vamos que una de las cubas de agua que viene casa dia la pongan en el centro de la plaza, para que como en el pasado, la gente se reuna con botijos y echen el rato.