divendres, 28 de març del 2008

I si preguntéssim?

El setmanari La Fura ha fet una enquesta durant els darrers 15 dies preguntant que s’havia de fer amb mi… Ha sortit que em quedi a l’escola per un 70%!!! No m'ho havia proposat però si aquest humil fanal ha servit per a que Gelida sigui protagonista a La Fura, ha estat tot un honor.

A més a més, ahir l’assemblea de l’AMPA del Montcau va votar a favor d'una proposta que reclama que em quedi a l’escola! Només hi van haver 3 o 4 abstencions. Aquestes són notícies que em pugen la moral i molt!

Bé, us deixo fins dilluns. Vaig a posar-me maco que demà és jornada de portes obertes a les escoles i haig de donar una bona impressió, segur que em veuran amb la cara alegre, tal com ha anat la setmana no és per menys.

Ah! El diumenge fan jornada de portes oberts també els meus amics Bombers, no hi falteu!

2 comentaris:

Pepet ha dit...

Preguntar?? Potser seria hora que algú preguntes, no??
Però amic Fanal .. crec que ... lamentablement NO hi ha gaire ganes de "preguntar" .. no fos cas que al Sr. Alcalde li sortís malament la "consulta"...
Francament ... després dels fets que s'han anat succeint ... tinc la "mala impressió" que el Sr. Alcalde "fotrà el que voldrà" ... perdó per l'expressió.
Malgrat tot, soc dels que pensen que cal seguir lluitant. Lluitant amb totes les eines que tenim, que pensem, que hi dediquem esforços.
No tant sols es un tema de "sentiments" (que afecta mes uns que a altres), tampoc es tant sols un tema de "disseny" (a uns ens pot agradar mes un tipus de plaça o una altra), sinó que , sobretot, es la repulsa per les "maneres" (grolleres, descorteses, dictatorials, poc transparents, ...) amb que s'ha dut tot plegat.
Ja se que s'ha argumentat moltes vegades, i no vull fer-me pesat, però ... perquè el Sr. Alcalde no va fer la consulta a l'escola i als ciutadans? Perquè ho ha intentat portar tant "d'amagatotis"??
Potser es que el Sr. Alcalde te por de preguntar als ciutadans que és el que volen realment que faci??
Us convido a reflexionar sobre aquestes preguntes i, si ho creieu convenient, a fer arribar la vostra veu al Sr. Alcalde i al seu "Equip de Govern".

Anònim ha dit...

Pregunquè??? Només cal que escolteu el tall que ens deixa aquest bloc tret de la ràdio. Als comentaris hi diu 0 comentaris. Explícit: no en calen, de comentaris. Només escolteu el senyor alcalde. No calen comentaris.

Senyora Montilla: em trec el barret. Sentit comú, saber fer, intel.ligència. Llàstima que s´escolti poc aquest tipus de persones.